Senátor Valenta: Dočkáme se závanu zdravého rozumu?

24.05.2018 11:32

Normální je nekouřit. Ale není normální likvidace vesnických hospod, ale i doutníkových klubů či trestání hospodských za škody, které způsobí podnapilý host po opuštění hospody.

Senátor Valenta: Dočkáme se závanu zdravého rozumu?
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Senátor Ivo Valenta

Proto jsem rád, že poslanci osmi poslaneckých klubů podepsali návrh novely protikuřáckého zákona, kterou iniciovala ODS - Občanská demokratická strana ve spolupráci se Soukromníci - Strana soukromníků České republiky.

Tato novela by měla alespoň částečně vrátit zdravý selský rozum do regulace kouření. Tedy umožnit vznik legálních kuřáren, vrátit svobodu výběru mezi kuřáckou a nekuřáckou hospodou do podniků do 80 metrů čtverečních a také odstranit zmíněnou nesmyslnou odpovědnost hospodských za průšvihy svých hostů.

Chci věrit tomu, že tento zákon i přes veškerý odpor projde jak Poslaneckou sněmovnou, tak Senátem a vrátíme lidem právo volby a podnikatelům ochranu soukromého podnikání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

21:03 Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke konferenci o svobodě slova.