Senátor Valenta: Podepsal jsem petici proti odzbrojování

12.04.2018 11:31

Už několikrát jsem prohlásil, že zásadně nesouhlasím s regulací zbraní a sebeobranných prostředků tak, jak to zamýšlí EU pro své členské státy.

Senátor Valenta: Podepsal jsem petici proti odzbrojování
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Odzbrojováni či omezováni by dle EU měli být nejen držitelé zbraní, kterými jsou bezúhonní obyvatelé České republiky, ale také lidé, kteří mají u sebe nesmrtící sebeobranné prostředky. Proto jsem již dříve podpořil a nyní také podepsal petici, která proti tomuto nesmyslu bojuje.

Trvám na tom, že žijeme ve složité době a není možné, abychom se v případě potřeby nemohli bránit například útokům teroristů. Nechci, abychom před podobnými stvůrami jednou stáli s holýma rukama a neměli jak ochránit vlastní děti.

Pokud by ještě někdo chtěl připojit svůj podpis, petiční archy jsou stále ještě k dispozici v mé senátní kanceláři v Uherském Hradišti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

14:02 Senátor Fischer: Prezident Miloš Zeman mařil úsilí vlády a Parlamentu u Vrbětic

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Vrběticím.