Senátor Valenta: Sláva vítězi, čest poraženému

28.01.2018 12:04

Slovácký senátor komentuje na facebookovém profilu výsledek prezidentských voleb

Senátor Valenta: Sláva vítězi, čest poraženému
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Gratuluji Miloši Zemanovi, že obhájil svoji funkci a byl opět zvolen prezidentem České republiky. Zároveň bych chtěl vyjádřit přesvědčení, že díky ukončení předvolební kampaně i jeho prohlášení, že šlo o jeho poslední politické vítězství, nebude mít již zapotřebí být součástí snahy o ohýbání ústavních zvyklostí a nahrávání těm, kdo se pokouší o monopolizaci moci v naší zemi.

Výsledek voleb napovídá také o tom, že je naše země názorově silně rozštěpena. Vždyť výsledek voleb byl relativně velmi těsný a výměny názorů obou táborů velmi emotivní.

To jsem si potvrdil také v nedávné anketě na mém Facebooku, která skončila vítězstvím pro Milošem Zemana se skórem 54,5 %. Myslím si však, že letošní prezidentské volby ukázaly ještě jeden fakt, a to že nám chybí výrazné osobnosti a silní političtí lídři nové generace. Právě ty bychom měli společně hledat mezi mladými lidmi a dát jim příležitost, aby nasbírali politické zkušenosti a stali se z nich budoucí lodivodi naší země.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

12:28 Vích (SPD): Vláda na plnění svých politických cílů jmenovala vojáka

Česká republika má mít nově vládního koordinátora strategické komunikace (STRATCOM). Na pozici vláda…