Senátor Valenta: Svůdným pohledem do basy

19.06.2018 10:52

Mnozí autoři slavných utopických děl by se možná nestačili divit, kam se v současnosti posouvá trend vytváření “nového člověka”.

Senátor Valenta: Svůdným pohledem do basy
Foto: Jonáš Kříž
Popisek: Senátor Ivo Valenta za Soukromníky

Převýchova dospělých lidí zcela absurdními pravidly je pro mě z kategorie totalitních systémů a jejich nesmyslných pravidel, které do svobodné společnosti odpovědných lidí nepatří. Ano, samozřejmě, to že v soukromé společnosti nařizují zaměstnancům, aby se na sebe nedívali déle než pět vteřin, je věcí této společnosti a jejích zaměstnanců, zda jsou ochotni se takovými pravidly řídit. A ano, samozřejmě, je to směšné a trapné.

Přesto mě tato zpráva nenechává klidným a příliš se jí raději nesměju. Protože se už mnohokrát stalo, že takových absurdit se chytly následně skupiny dobroserských aktivistů, kteří je následně začaly protlačovat do legislativy.

Dovedete si představit, že by se namlouvání gesty a pohledy stalo přestupkem či trestným činem? Pro mě by to bylo pravidlo ze společnosti, ve které bych opravdu žít nechtěl. Je to mimo jakoukoliv normálnost, mimo zdravý rozum a na úrovni Půlnočního království, ve kterém bylo zakázáno zpívat a smát se. Je povinností nás všech bránit normální svobodný svět.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

4:31 Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

Jeden z největších mozků současné vlády a světové vědy, bývalá šéfka penzionu, absolventka zkrachova…