Senátor Veleba: Lídři EU selhali, je třeba se připravit k obraně naší země

22.03.2016 15:35

Odsuzujeme dnešní nelidský a bestiální masakr muslimských teroristů v Bruselu a vyjadřujeme svoji účast belgické vládě.

Senátor Veleba: Lídři EU selhali, je třeba se připravit k obraně naší země
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPO Jan Veleba

Ne bonmoty prezidenta, ale ničivý a na podhoubí islámu se rozpínající terorismus, jsou smrtelným nebezpečím pro naši západní křesťanskou civilizaci a staví nás do zcela nové situace, kterou je třeba bez odkladu a rázně řešit.

Současní evropští lídři v čele s německou kancléřskou Angelou Merkelovou zklamali, nejsou schopni dlouho narůstající exodus islamistů řešit a naopak svými konkrétními činy jenom vytvořili prostor pro jeho eskalaci. Má-li se Evropa zachránit, musí být současná politická garnitura vyměněna a na její místo musí nastoupit političtí lídři, kteří přestanou s blouzněním multikulturalismu a začnou chránit svoje země, svoje občany, naši civilizaci.

Vedle toho musí skončit rozbíjení velkých států ve jménu šíření demokracie, které je prvotní příčinou současné migrační krize obřích rozměrů. Zkrátka svět musí začít ve jménu zachování sebe sama jinou politiku a Česká republika nemůže být v tomto směru výjimkou. Tato země je opravdu naše a naší povinností je ubránit naše hodnoty, kulturní i materiální, které zde v po staletí probíhajícím zápase o naši národní identitu zanechaly celé četné generace našich předků.

V Praze, ani v žádném dalším našem městě se nesmí stát to, co začíná být téměř běžné ve velkých městech západní Evropy. Na tomto východisku je třeba se sjednotit a bránit naši zem, respektive se k její obraně připravit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…