Senátor Veleba: Naše předvolební kampaň bude především kontaktní

28.07.2016 13:29

Koalice stran SPO a SPD předala ve středu odpoledne na Krajském úřadě v Jihlavě jako osmá v pořadí k registraci kandidátní listinu do nadcházejících krajských voleb.

Senátor Veleba: Naše předvolební kampaň bude především kontaktní
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jan Veleba

„Podařilo se nám sestavit tým lidí z Vysočiny, o kterém jsem přesvědčen, že bude dobrou volbou. Spojuje nás pohled na otázky bezpečnosti, školství, ale například i podpory venkova. Podání kandidátní listiny je vždy určitým mezníkem - děkuji proto všem, kteří dosud odvedli velký kus práce a kteří jsou připraveni pracovat v krajském zastupitelstvu,“ poznamenal při této příležitosti předseda SPO a lídr „kandidátky“ senátor Jan Veleba. Koalice se podle jeho slov hodlá zaměřit na řešení takových problémů, s nimiž se musí občané potýkat v každodenním běžném životě a které lidi skutečně trápí. „Naše předvolební kampaň bude především kontaktní, osobní. Jsem zvyklý, jako senátor, s lidmi hodně mluvit a poslouchat jejich názory. Jsme z Vysočiny, takže nás nikdo nebude řídit z Prahy, jako to je zvykem u velkých stranických sekretariátů,“ doplnil Jan Veleba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Výborný: V této mimořádné situaci jsem  požádal o pomoc Evropskou komisi

8:19 Ministr Výborný: V této mimořádné situaci jsem požádal o pomoc Evropskou komisi

Místo obvyklých 130 tisíc tun letos tuzemští pěstitelé ovoce sklidí kvůli silným mrazům jen pětinu, …