Sládek (SPR-RSČ): Ať drží Hrad, Konvička a plno dalších hurápolitiků a hurávlastenců hubu

03.03.2017 10:40

Nikdo z těch, kdo se v současnosti vydal na politickou dráhu, vesměs jenom ze zištných důvodů a komu je více než 35 let by neměl vůbec komentovat současný postup Evropského parlamentu a francouzských orgánů činných v trestním řízení proti Marine Le Pen.

Sládek (SPR-RSČ): Ať drží Hrad, Konvička a plno dalších hurápolitiků a hurávlastenců hubu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

V lednu 1998 se uskutečnila poslední volba Václava Havla prezidentem České republiky. Připomínám fakt, že Havel chtěl vést zemi jen do prvních demokartických voleb. Tehdy jsem kandidoval navržen poslanci Sdružení pro republiku – Republikánské strany Československa. Jelikož se staronová vládnoucí garnitura, která se od té doby zase tolik nezměnila, obávala o hladký průběh volby tehdejšího miláčka národa, na kterém dnes nikdo nenechá nit suchou, připravila společný komplot na moje uklizení. V tom komplotu byli zapojeni všichni včetně Hradu, předsedy vlády Václava Klause i předsedy poslanecké sněmovny Miloše Zemana a mnoho dalších.

Prostě mne nechali zavřít. A drželi mne ve vězení tak dlouho, až bylo po úspěšné volbě. Přitom hrubě porušili zákony České republiky a tím vlastně znehodnotili a zneplatnili volbu prezidenta. Nikdo se mne tehdy nezastal s výjimkou právě otce Marine Le Pen, Jean-Marie Le Pena, který protestoval na velvyslanectví České republiky v Paříži. Ptám se, kde byli ti současní horliví zastánci Marine, když měli možnost v Praze protestovat proti takové zvůli mocných? Zalezlí nebo mi to ze srdce přáli? Když je něco daleko za hranicemi a nejsou ti domácí zbabělci v ohrožení tak bijí na poplach. Když mají něco konkrétně udělat doma, tak se klepou strachy pěkně v závětří.

Takže když je to daleko, tak se odvaha projeví snadněji, ovšem i tak je to jenom póza, faleš a vypočítavost, aby na sebe přilákali místní politici pozornost a získali body do volební kampaně. Jsem zvědav jako dlouho jim tyto vypočítavé pózy budou občané České republiky věřit.

Výhodou předsedkyně Front National je fakt, že jí to v očích francouzské veřejnosti velmi pomůže. Jakby také ne, když Francouzi bojovali, umírali a trpěli v každé revoluci, v každé válce. Bratrství zpečetěné krví i třeba z bojů v Indočíně, proti komunistické rozpínavosti v Asii.

Mně osobně to v očích české veřejnosti jen ublížilo, každý si řekl, podívejte se už je ve vězení, tak raději od něho ruce pryč a přesunout se někam, kde sice vládne pokrytectví, ale zato je to naprosto bezpečné, bezproblémové a bezkonfliktní. 

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Pro občany a firmy v České republice je nejdůležitější mír

20:07 Seďa (SOCDEM): Pro občany a firmy v České republice je nejdůležitější mír

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o příměří a budoucí podobě Ukrajiny