Sládek (SPR-RSČ): Komárek – typický příklad Babišova zaměstnance

15.01.2017 18:50

Sémanticky „komárek“, to by měl být takový malý komár.

Sládek (SPR-RSČ): Komárek – typický příklad Babišova zaměstnance
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Hodně bzučet a málo dělat. Bohužel v české kotlině i takový malý komár dokáže napáchat hodně škody, přestože nic nedělá. Připomínám, že právě tento dříve komunista, novinář, dnes patolízal a podržtaška svého zaměstnavatele se může strhat ve svých adoracích na estébáka a komunistu. Jde mu přeci o dobré místo na kandidátní listině, a tak nehraje žádnou roli ani to, že jej, tak jako všechny ostatní patolízaly, jeho zaměstnavatel neplatí. Jeho zaměstnavatel je totiž natolik lakomý, že si svoje nohsledy nechává proplácet ze státního rozpočtu, tedy z našich daní.

Připomínám, že ten „komárek“ před lety ve svém sloupku v Mladé frontě o mně napsal, jestli něco provedl, tak ať ho zavřou a jestli ne, tak ať ho zavřou taky, za to, co hlásá. Lze jen těžko lépe vyjádřit pohrdání demokracií, svobodou projevu a právním státem, než jak to formuloval právě ten „komárek“.

Tento jeho výrok jasně vyjadřuje jeho přesvědčení, jeho názory, a především jeho morálku. A všechny tyto atributy jsou společné všem zaměstnancům Babiše, ať již nyní zastávají pozici poslance, ministra, senátora, zastupitele nebo jakoukoliv jinou v dozorčích a správních radách státních a polostátních podniků.

Blíží se parlamentní volby, ideální doba pro porovnání před čtyřmi lety daných billboardových slibů a jejich plnění. To by mělo být základním a jediným měřítkem při rozhodování komu dát hlas.  

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…