Sládek (SPR-RSČ): Muslimové řvou na palubě letadla Alláhu akbar, zkuste to taky

19.02.2017 7:32

Dvě muslimky začaly na palubě letadla z Prahy do Londýna řvát Alláhu akbar. Cestující trnuli hodinu a půl hrůzou, zda po typicky teroristických výkřicích nevybuchne bomba.

Sládek (SPR-RSČ): Muslimové řvou na palubě letadla Alláhu akbar, zkuste to taky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Za normálních okolností se letadlo vrací do výchozího letiště i třeba při neškodných výtržnostech opilce. Ten je potom zatčen a odsouzen k přísným trestům a vždy k úhradě způsobené škody.

Když ale vykřikují muslimové a hrozí teroristickým útokem, letadlo klidně pokračuje dál. Po přistání byly sice ženy zatčeny, ale potrestány nebudou, protože se prý nedopustili žádného trestného činu.

Podle všech dosud platných pravidel v Evropě jsme si všichni rovni před zákonem. Takže si to můžeme zopakovat my všichni. Po startu letadla začneme křičet Alláhu akbar. A uvidíme, co se stane. Zkusím odhadnout, letadlo se okamžitě vrátí a začne výše popsaný kolotoč trestního stíhání, soudu a trestu.

Za tak vypjaté situace na palubě letadla by bylo zcela odpovídající reakcí, kdyby se cestující na obě muslimky vrhli a snažili se je spoutat tak, aby nemohly případně odpálit bombu. Zajímalo by mne, jak by takový čin cestujících byl posuzován policií a soudy. Bylo by to hodnoceno jako sebeobrana, nebo jako napadení, a dokonce potlačování náboženských práv a svobod? Obávám se, že by z toho bránící se cestující i posádka vyšli při nejlepším s podmíněnými tresty odnětí svobody.

Takových ilustračních příkladů je stále více a přinášejí jenom jeden závěr a jedno poučení. Jestliže jsme ještě schopni a ochotni bojovat, musíme začít nyní a všichni najednou.

Naše země, naše pravidla a jejich nekompromisní uplatnění na každého cizince.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL