Sládek (SPR-RSČ): Nový způsob, jak okrádat spotřebitele

24.03.2017 15:40

Obchodním řetězcům, které dnes ovládají domácí trh s potravinami a samozřejmě monopolnímu výrobci Agrofertu, se už pomalu zajídají slevové akce.

Sládek (SPR-RSČ): Nový způsob, jak okrádat spotřebitele
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Netrvalo však dlouho a tito traviči společné řešení našli. Spočívá ve využití nepozornosti nakupujících. V krabici s rýží, jedné velmi známé místní firmy bylo vždy 8 sáčků. Obal zůstal stejně velký i barevný, ale pozor v krabici je již jen 6 sáčků. Samozřejmě za stejnou cenu, která je vydávána v obchodě za „AKCI“.

Stejná lahev nápoje měla dříve 2 litry, vše zůstalo při starém, až na to, že v láhvi je nyní pouze 1,75 litru. Samozřejmě za stejnou cenu, opět v akci.

To je vyložené zdražování, a ještě tím nejvíce nečestným způsobem, tichým okrádáním. Kam to až povede? To je otázka, která trápí každého, neskončíme nakonec u pytlíků nafouknutých vzduchem, jako tomu je dnes u bramborových lupínků všech značek. A komu nebude stačit nasáčkovaný vzduch, má smůlu. Hlavně, že na sociální dávky pro přivandrovalce a podporu všelijakých multikulturních indoktrinací je peněz vždy dost. O zlodějích ve vládě ani nemluvě.

Převzato z profilu.

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice