Sládek (SPR-RSČ): Události a výroky uplynulého týdne, které tak trochu zanikly

09.04.2017 17:16

Každou chvíli je zpravodajství přeplněno vražděním nevinných ať již jako následek atentátů teroristů, použití jedovatých látek pro vytvoření záminky pro humanitární bombardování, silácké výroky na té či oné straně válečného konfliktu a jim podobné.

Sládek (SPR-RSČ): Události a výroky uplynulého týdne, které tak trochu zanikly
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

Ve víru těchto vysoce sledovaných událostí nám tu a tam uteče událost nebo výrok, které jsou sice méně nápadné, ale mohou mít nedozírné následky.

Tvář je zrcadlem duše a podle tohoto měřítka německá kancléřka již dávno propadla šílenství. Na setkání s „pracovníky“ neziskových organizací prohlásila, že přivandrovalci jsou nadějí pro Německo a její budoucností. Proto bude podporovat jejich další přijímání.

Ve Švédsku je kvůli stále šedému nebi a dlouhé zimě vysoký podíl sebevražd. V závěsu za tím jsou podle statistik deprese a propuknutí duševních nemocí. Jak jinak si vysvětlit výrok starostky Stockholmu, která den po krvavém masakru spáchaném Asiatem obdivujícím Islámský stát, který si vyžádal 4 mrtvé a množství zraněných, přímo památný výrok. Vyzvala k rasové toleranci, protože ten masakr není výrazem nějaké nesnášenlivosti nebo zlých úmyslů přivandrovalců. Když se prý k nim budeme chovat mírně a vstřícně, tak se vše napraví.

Migranti, kteří již do Spolkové republiky přišli mají nárok na přesun svých rodin do Německa. A není jich málo. Když vezmeme například jenom přivandrovalce ze Sýrie, kterých je 267 500 mají všichni automatický nárok na přesun svých rodin do Německa. Tento privilegovaný nárok na spojení rodin umožňuje příchod i osobám, které nemohou tvrdit, že jsou pronásledovány či ohroženy. Když si uvědomíme, kolik příbuzných mají ve skutečnosti a kolik si jich k tomu ještě nalžou, vychází velmi střízlivý odhad na příchod dalších více než dva a půl milionu přivanrovalců, kteří již dnes mají na to právní nárok. Kolik z nich bude teroristů, kteří se skrývají od pádu bašt Islámského státu nebo z kolika z nich se stanou teroristé můžeme jenom odhadovat. Každopádně takové množství dokáže zavést právo šaría zcela legálně prostřednictvím voleb. Přitom se stačí podívat pár desetiletí dozadu, kdy uprchlíci z komunistického Československa byli drženi léta v uprchlických táborech, bylo s nimi  příšerně zacházeno, že to připomínalo koncentrační tábor a o spojení se svými rodinami mohli jenom beznadějně snít.

Na péči o přivandrovalce vydá město Hamburk daleko více peněz, než na péči o vlastní děti původních Němců a v té sumě za péči je skutečně zahrnuto vše, od příspěvku na péči, přes dětské domovy, školy, mateřské školky až po svačiny pro školáky. Na péči o přivandrovalce vydá Hamburk 24 miliard korun, tedy více než na vlastní děti.

Evropská unie, tedy její členské země pomáhali vyzbrojit nejnovějšími zbraněmi tureckou armádu. Tyto finanční a materiální dotace pomohly vybudovat největší armádu v Evropě. Dnes je používána v boji proti Islámskému státu, Sýrii, Iráku a Kurdům. Jak dlouho bude trvat, než přijde na pomoc menšinám utlačovaným v Evropské unii. Že to něco velmi intenzivně připomíná? Máte pravdu, nástup nacismu a nejkrvavější konflikt v dějinách lidstva.

Firmy ovládané nadnárodním kapitálem plně spolupracují při ničení Evropy a budování nového světového pořádku. Poslední příkladem je firma Nivea. Ta stáhla svoji reklamu, která zněla „Bílá je čistota“. Bílá barva skutečně je symbolem čistoty. A omlouvat se za to, stydět se za to a rušit reklamu používající tento symbol? Záměrně v nás pěstují pocit viny za bílou barvu. Předpokládám však, že my žádný takový pocit nemáme a nemáme k němu nejmenší důvod. Proto je na místě připomenout si tu písničku, která se nesmí hrát. Bílá, bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila. Bílá vrána, bílá noc, bílé není nikdy moc.

A tento přehled musíme chtě nechtě zakončit doma. Naprosto nechápu, jak se může v demokratické zemi ve vší tichosti vytvořit dědičná monarchie založená na nepotismu gigantických rozměrů. Bohužel její budování začalo sice již před sametovým podvodem, ale po něm se stalo pravidlem. Děti bohatých a vlivných navštěvují prominentní školy, případně i v Bruselu, samozřejmě potom mají lepší kvalifikaci, než jejich chudí příbuzní nucení navštěvovat státní školy v České republice. Příkladem je jakýsi Pojar, který byl československým a později českým diplomatem, hádejte, čím je jeho syn. Samozřejmě diplomatem. Nevím, koho zastupuje a jaká je jeho pracovní náplň, ani kolik projí z našich daní, avšak podle jeho výroků se dá soudit, že je to dědičný darmožrout. Tento Pojar, také diplomat prohlásil, že v Evropě roste antisemitismus. Sice to určitě myslel přesně opačně, ale povedl se mu dokonalý dvojsmysl. A v tom s ním musím souhlasit, v Evropě skutečně roste antisemitismus, a to velmi rychle. Ovšem jeho původcem není původní domorodé obyvatelstvo Evropy, ale  p ř i v a n d r o v a l c i. Vždyť to jsou samí Arabové a islámisté a ti jsou vychováváni k zuřivé nenávisti vůči všemu židovskému. Tak, až se zase příště bude diplomat vyjadřovat k věcem, které mu jako diplomatovi rozhodně nepřísluší, tak ať si nejprve promyslí, co říká.

Zdá se, že ve dvojsmyslech si ti, kdo se vydávají za české politiky, stále více libují. Zelení, jinak známí jako ekoteroristé, prohlásili, cituji, útoky na civilní obyvatelstvo musí přestat. Opět nelze než souhlasit. Zelení, kteří svým rudým internacionalismem indoktrinují hlavně mládež ovšem měli na mysli civilisty v Sýrii, které údajně napadá syrská vláda Bašára Asada. Toto prohlášení demaskuje skutečné názory a cíle těchto rudých gard. Přišlo totiž jen pár dní poté, co v krutých bolestech umírali civilisté v Londýně. Přesně tak, útoky na civilní obyvatelstvo musí okamžitě skončit! Ale Zelení by se nejprve měli starat o vlastní spoluobčany a teprve poté strkat nos do cizích záležitostí. 

PhDr. Miroslav Sládek

  • SPR-RSČ Miroslava Sládka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

15:06 Okamura (SPD): Už i Evropský účetní dvůr varuje před dopady Green Dealu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke Green Dealu.