Šmída (Piráti): Česká politická telenovela pokračuje

25.04.2016 10:10

Člověk by se v tom málem ztratil. Ani Chosé Armando s Esmerladou nezažili tolik zvratů, kliček a hádek o peníze. Dámy a pánové, pohodlně se usaďte, Česká politická telenovela pokračuje.

Šmída (Piráti): Česká politická telenovela pokračuje
Foto: Česká pirátská strana
Popisek: Česká pirátská strana, logo

V minulých dílech jste viděli:

Když se Věci veřejné rozpadly na VV a LiDem a společně skončili na politickém hřbitově, bylo to fér a byla to sranda. Když pak Vítek Bárta vymyslel Okamuru s Úsvitem (dříve Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury) a lidi z Věcí veřejných se ocitli znova ve sněmovně, bylo to pořád ještě vtipné, ikdyž už trochu smutné...

Ale když pak Okamura Úsvit vytuneloval a strana o devíti lidech se rozpadla a rozdělila se na Úsvit národní koalice a Okamurovu SPD, už to nabíralo takový tragikomický nádech.

Do toho se přimíchal Konvičkův Blok proti islámu (dříve Islám v ČR nechceme), posílený o kandidáta na předsedu od Svobodných. Blok si s Úsvitem skočil kolem ramen a Tomio se spřáhnul s údajně levicovou SPO (dříve Zemanovci).

V dnešním díle této telenovely se dozvíme, jak se Blok rozešel s Úsvitem, protože jsou prý neschopové a nedodali slíbené miliony.

Ještě někoho tahle telenovela baví?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profant (Piráti): V sobotu si Česko připsalo další obrovský úspěch

6:04 Profant (Piráti): V sobotu si Česko připsalo další obrovský úspěch

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k úspěchu v USA.