Starostové v Karlovarském kraji rozšířili svou působnost o další obec

24.04.2018 7:34

Po nových volbách v obci Zádub-Závišín (již druhých v tomto volebním období) došlo k uklidnění mezi znepřátelenými tábory a znovuporažená opozice s bývalou starostkou tentokrát nerezignovala na své mandáty a umožnila vítězné koalici (Sousedé 2014 + STAN) dovést obec k řádným volbám v říjnu 2018.

Starostové v Karlovarském kraji rozšířili svou působnost o další obec
Foto: STAN
Popisek: STAN

(Staro)novým starostou byl zvolen 19.4.2018 na ustavujícím zasedání zastupitelstva Jiří Nešpor (STAN) a po dvou letech má obec i řádný schválený rozpočet.

Nový starosta k tomu dodává : "Jsem nesmírně rád, že dnes zvítězil zdravý rozum nad zbytečnými vášněm i mezi z nepřátelenými tábory kandidátů i samotných občanů. Naše obec potřebuje znovu, po jeden a půl roce, začít normálně fungovat, rozvíjet se a dát občanům jasný signál, že zastupitelům záleží na jejich potřebách a ne na samotných postech v zastupitelstvu. Máme připravenou řadu drobných i větších projektů, jejichž realizaci spustíme okamžitě. Chci poděkovat voličům za vloženou důvěru, ale i naší opozici za rozumé respektování výsledků posledních voleb".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.