Stropnický dovnitř pražského ANO: Mám toho hodně, ale kvalitní tým mi pomůže

09.11.2015 7:26

EXKLUZIVNĚ Mimořádná situace vyžaduje mimořádné kroky. A v takové situaci se pražské ANO nachází. Rád bych vám proto sdělil, že jsem se rozhodl přijmout výzvu, se kterou mě oslovili někteří z vás a kterou podpořil pan předseda Andrej Babiš.

Stropnický dovnitř pražského ANO: Mám toho hodně, ale kvalitní tým mi pomůže
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr zahraničních věcí Martin Stropnický

V sobotu 14.11. se budu ucházet o vaše hlasy pro zvolení na post krajského předsedy. Nebylo pro mě snadné učinit takové rozhodnutí. Krize na magistrátu je ale vážná a vyžaduje jasná řešení vedoucí k žádoucí stabilizaci. Celkové fungování Hnutí ANO v kraji Praha má rovněž rezervy. Je třeba učinit některé změny, které již nelze odkládat.

Řeknete si, že mám jako ministr obrany práce a odpovědnosti už tak dost. Že na Prahu nebudu mít dost času a energie. Samozřejmě, taková námitka se nabízí. Dovolím si s ní ale nesouhlasit. Dobrou organizací, ve spolupráci s kvalitním týmem a patřičným nasazením všech se dá zvládnout mnohé. Velice významnou roli v tom budou přirozeně hrát také krajští místopředsedové. Je bezpodmínečně nutné, aby tvořili s novým předsedou, ať už to bude kdokoliv, jednolitý a kompaktní dělný tým. A aby také nejen celé krajské předsednictvo, ale i jednotlivé oblastní organizace včetně všech svých členů, zkrátka abychom my všichni pochopili a vzali za své, že jde o hodně a že musíme všichni přiložit ruku k dílu. Neúspěch v Praze by měl silný negativní efekt i pro jiné regiony. Neúspěch v Praze by nás výrazně poškodil. Neúspěch v Praze si nemůžeme dovolit.

S většinou z vás, předsedkyně a předsedové, jsem se v minulých dnech setkal. Další ještě potkám. Není ale vzhledem k termínu fyzicky možné jednat se všemi anebo se dokonce účastnit schůzí oblastních organizací. Nerad bych, aby to členská základna vnímala negativně. Rozhodně neberu svou kandidaturu na lehkou váhu. Vážím si důvěry, která mně tím byla vyjádřena a vážím si každého našeho člena.

Vážení Aňáci, uvidíme se v sobotu. Těším se na naše setkání a předem děkuji těm, kteří mi dají svůj hlas. Jde o hodně. Jde o nový začátek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…