Světlíková (ČSSD): Odmítám povinné kvóty pro přijímaní uprchlíku z muslimských zemí

21.05.2015 9:40

Naprosto odmítám tuto velmi kolísavou akci, která se v každé vteřině může zvrhnout v teroristický útok, ale dobře tak Evropské unii, když si je do Evropy de facto sama zve. Problém ale nastává, že členem EU je i Česká republika, tedy její občané.

Světlíková (ČSSD): Odmítám povinné kvóty pro přijímaní uprchlíku z muslimských zemí
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Jsem proti povinným kvótám pro přijímání uprchlíků, které navrhla Evropská unie. Dobrá, jsme členy EU, ale měli bychom dodržovat vše, co EU nařídí? Ne! Ať se klidně "Pomazánkové máslo" jmenuje jen, např. "Pravé pomazánkové" nebo "Tradiční pomazánkové", Češi stejně vědí, že je to prostě naše české POMAZÁNKOVÉ MÁSLO, ale aby nám Evropská unie nařizovala i takové, dosti závažné věci? Tak to ani náhodou. Myslím, že každá země, člen EU má právo si toto rozhodnou sama, jen se svými občany, třeba formou referenda.

Země EU by si měly rozdělit 20 tisíc běženců z uprchlických táborů v Turecku nebo Jordánsku. Návrh na kvóty projde, pokud ho podpoří kvalifikovaná většina států EU. To znamená nejméně padesát pět procent států, které představují, alespoň šedesát pět procent obyvatel Evropské unie. Pokud tedy návrh přijde v platnost, tak se obávám, že tato velmi chytrá přihrávka z dílen Evropské unie, se nám všem, a to ne, jen České republice velmi vymstí, jelikož si samozřejmě všichni musíme plně uvědomovat, že mezi uprchlíky nebudou pouze uprchlíci a tato evropská akce může dosti nebezpečně přispět k destabilizaci Evropské unie.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…