Svobodní se zapojili do záchrany českých dětí držených v Norsku

25.11.2014 18:34

Svobodní uspořádali koncem minulého týdne v rámci Zlínského kraje 12 petičních akcí na podporu návratu českých dětí neprávem držených v Norsku. Lidé tak mohli svým podpisem rodině Michalákových pomoci ve všech okresních městech, tedy Zlíně, Vsetíně, Kroměříži a Uherském Hradišti a dále pak také ve Valašském Meziříčí, Otrokovicích, Holešově, Ostrožské Nové Vsi, Luhačovicích, Zádveřicích – Rakové a Zubří.

Svobodní se zapojili do záchrany českých dětí držených v Norsku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Ve Valašském Meziříčí se rozhodli petici pojmout trochu zajímavěji, aby zaujali co nejvíce občanů a kolemjdoucích. Kromě petičního stolku oslovovali lidi pomocí vlastnoručně vyrobené dopravní značky „pozor trollové“. Nechyběla ani cedule s nápisem „České děti norským trollům a čarodějnicím nenecháme!“ a norská vlajka. Podpisy zaplnily během hodiny a půl téměř celý petiční arch.

Zlínskému kraji se celkově podařilo získat stovky podpisů, kterých si moc vážíme a děkujeme všem, kteří se zapojili. Pevně věříme, že jsme tímto rodině pomohli a děti se po letech vrátí tam, kam patří – k matce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Svobodni.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…