Svobodní slaví: V pondělí 29. května přestáváme pracovat na stát

26.05.2017 5:36

Svobodní oslaví ve Zlíně tradiční Den daňové svobody, tedy den, od kterého už pracují lidé "na sebe". Datum dne daňové svobody ukazuje, že český stát si už z výplat vezme více jak 40 %. Svobodní se řídí metodikou Liberálního institutu, který letos spočítal toto datum na pondělí 29.5.

Svobodní slaví: V pondělí 29. května přestáváme pracovat na stát
Foto: Svobodní
Popisek: Svobodní, logo.

Svobodní usilují o snížení nejen daní z příjmu, ale také o snížení DPH na 14 %.

Stát samozřejmě musí mít dost peněz na důchody, na školství, nebo na opravy silnic. Ale nemusí mít tolik zbytečných úřadů, nemusí rozdělovat dotace a finanční pobídky firmám. Firmy si mají peníze zasloužit od spokojených zákazníků, ne je dostávat z rozhodnutí úředníků a politiků. Svobodní budou v parlamentu i ve vládě prosazovat zrušení nespravedlivých dotací a snížení daní všem, aby se Den daňové svobody posunul blíž k začátku roku.

Členové Strany svobodných občanů budou s občany o svých návrzích v daňové oblasti diskutovat v pondělí od 12 do 17 hodin ve Zlíně u Svitovské brány.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Kovářová: Ať se každý cítí, jak chce, třeba jako letadlo

9:15 Senátorka Kovářová: Ať se každý cítí, jak chce, třeba jako letadlo

Reakce na svém veřejném facebookovém profilu na rozhodnutí Ústavního soudu