TOP 09: Práce expertních skupin je důležitá

19.02.2015 13:57

Čtrnáct dní na přelomu měsíce ledna a února patřilo intenzivnímu setkávání expertních skupin TOP 09 při Středočeském kraji.

TOP 09: Práce expertních skupin je důležitá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

Předsedové a členové jednotlivých expertních komisí měli možnost sdílet svoje zkušenosti a problémy, se kterými se oni sami či obce a města potýkají na komunální a krajské úrovni. Středočeské expertní skupiny rovněž měly možnost zhodnotit a vyjádřit se k Auditu vlády, který byl připraven TOP 09 jako největší opoziční stranou.

Samotné expertní skupiny se zaměřují na řešení konkrétních problémů například v oblasti dopravy, školství, občanské společnosti, zahraniční politice, životního prostředí atd.

Závěrem každého setkání expertních skupin bylo vytyčení si základních bodů, kterými se následující období bude komise ve Středočeském kraji zabývat a řešit.

„Velice si vážím toho, že mezi našimi členy jsou desítky lidí, kteří jsou experty ve svých civilních povoláních. Vím, že se s nimi musíme jako strana naučit lépe komunikovat.“ dodala místopředsedkyně TOP 09 Helena Langšádlová.

Výstupy a podněty expertních skupin Středočeského kraje jsou předlohou pro komunální politiky, krajské zastupitele ale i celostátní expertní skupiny TOP 09, se kterými krajské komise spolupracují.

Středočeská kancelář TOP 09

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

23:08 Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě