TOP 09: Praha potřebuje rozvoj, ne stagnaci

12.11.2016 21:40

Pražská TOP 09 vyzývá primátorku Krnáčovou, aby urychleně vyřešila situaci v Institutu plánování a rozvoje hlavního města Prahy tak, aby mohly pokračovat práce na novém územním plánu města.

TOP 09: Praha potřebuje rozvoj, ne stagnaci
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

odle TOP 09 je nutné předložit plán prací na rozvoji města. V opačném případě by primátorka měla vyvodit osobní odpovědnost.

„V době ekonomického růstu potřebuje hlavní město vizi a možnost se rozvíjet. Současné vedení města ale Prahu brzdí. Neinvestuje a nepracuje ani na dalších plánech jeho růstu, který se díky nesmyslným personálním krokům rady zastavil,“ říká Václav Novotný, předseda klubu TOP 09 a nezávislí.

„Pokud primátorka zastupitelstvu nepředloží návrh, jak chce město pokračovat v přípravě územního plánu do 10. prosince, vyzve ji TOP 09 k vyvození osobní odpovědnosti,“ dodal František Laudát, který tak prezentoval usnesení krajské organizace. 

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…