TOP 09 zakončí kampaň na pražské náplavce

20.05.2014 16:02

Jak Evropa volí, se dozvíme už tuto neděli. Zajímá vás ale také, jak Evropa chutná? Přijďte ve středu na pražskou náplavku a ochutnejte s kandidáty TOP 09 to nejlepší z národních kuchyní Itálie, Francie nebo Španělska.

TOP 09 zakončí kampaň na pražské náplavce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

Ve středu 21. května se na pražském Rašínově nábřeží otevře nová farmářská loď. Důvodů, proč se stavit na palubě je hned několik. Gurmeti budou moci ochutnat delikatesy z různých koutů Evropy, hudební fajnšmekry potěší jazzové lahůdky servírované Rudy Linkou, vybíravé voliče pak recepty na zdravou Evropu od našich kandidátů.

KDY: 21. května od 15 do 21 hodin
KDE: Rašínovo nábřeží
KDO zahraje: Rudy Linka a Power Trio  Birds Of Feathers , Jakub Zomer Trio
KOHO také potkáte: předsedu TOP 09 Karla Schwarzenberga, kandidáty Luďka Niedermayera, Jiřího Pospíšila, Stanislava Polčáka, Bořivoje Šarapatku, Jaromíra Štětinu a mnoho dalších příjemných lidí

Koncert na pražské náplavce bude zároveň oficiálním zakončením kontaktní kampaně TOP 09 před volbami do Evropského parlamentu. Kandidáti byli uplynulé dva měsíce vlastně pořád na cestě: navštívili všechny české a moravské kraje, debatovali s občany malých vesnic i lidmi z krajských měst.

Letošní kontaktní kampaň byla bez přehánění nejrozsáhlejší, kterou kdy TOP 09 vedla, a zapojili se do ní všichni kandidáti. Lídr kandidátky Luděk Niedermayer najel 5 000 kilometrů, navštívil 27 měst a prodiskutoval 181 hodin po restauracích, barech i studentských klubech.

„V posledních týdnech jsme najeli stovky kilometrů, debatovali po celé republice, takže už nemůžu ani moc mluvit. Ale když jsem unavený, tak se rozhlédnu kolem sebe a vidím hodně lidí, kteří se strašně snaží, aby se TOPka dobře umístila. Vidím, že v tom nejsem sám. Za to všem patří velký dík,“ říká Luděk Niedermayer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

17:04 Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k běhání.