Třetí den návštěvy prezidenta republiky v Olomouckém kraji

07.03.2014 16:22

Prezident republiky Miloš Zeman zakončil v pátek dne 7. března 2014 svou třídenní návštěvu Olomouckého kraje. Poslední den cesty započal v obci Hradčany, která získala titul „Vesnice Olomouckého kraje roku 2013“.

Třetí den návštěvy prezidenta republiky v Olomouckém kraji
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Prezident republiky zde diskutoval s představiteli obce a občany.  V Nemocnici Přerov hovořil s představiteli nemocnic Olomouckého kraje o zdravotní péči. V Přerově se též potkal s představiteli města a místními občany. V debatě se znovu řešila otázka výstavby kanálu Dunaj - Odra - Labe nebo také otázka referenda o přijetí společné evropské měny euro.

V odpoledních hodinách se prezident republiky sešel se zástupci tisku na tiskové konferenci. Posledním zastavením v Olomouckém kraji byla zvonařská dílna v Brodku u Přerova, kde symbolickým zazvoněním byla návštěva tohoto regionu ukončena.

Jiří Ovčáček, tiskový mluvčí prezidenta republiky

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hrad.cz

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

23:08 Konzervativní strana: Západní svět se zjevně nepoučil ze svého selhání

79. výročí ukončení 2. světové války v Evropě