Trombik (kandidát): Akce D.O.S.T. vyzvala k podpoře Petra Trombika na kandidátce SPD v Praze

22.08.2017 8:58

Bývalému bezpečnostnímu poradci pražského primátora mají konzervativní voliči vyjádřit podporu kroužkováním

Trombik (kandidát): Akce D.O.S.T. vyzvala k podpoře Petra Trombika na kandidátce SPD v Praze
Foto: SPD
Popisek: SPD - Svoboda a Přímá Demokracie

Konzervativci z Akce D.O.S.T. vyzvali své příznivce a sympatizanty v hlavním městě, aby v letošních volbách do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR podpořili signatáře Manifestu D.O.S.T. Petra Trombika, který kandiduje na pátém místě pražské kandidátní listiny hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) - Tomio Okamura.

Podle Akce D.O.S.T. prý velké politické strany zavírají oči před hrozbami spojenými s masovou imigrací a hnutí SPD je jediným relevantním politickým subjektem u nás, který říká  ilegálnímu přistěhovalectví jasné ne. 

„Jsme rádi, že Mgr. Petr Trombik, dostal příležitost kandidovat za hnutí SPD. Našim sympatizantům v Praze doporučujeme, aby volili SPD a svou podporu „dosťáckému“ kandidátovi vyjádřili využitím preferenčního hlasu, tedy takzvaným „kroužkováním“, pana Petra Trombika, a zvýšili tím možnost, že uspěje,“ uvedli představitelé Akce D.O.S.T. 

 Mgr. Petr Trombik se narodil v Českém Těšíně v roce 1949. Po absolvování VŠ (absolvent FF UK,  postgraduální studium statistiky na VŠE) pracoval v dělnických povoláních i ve výzkumných ústavech. Absolvoval postgraduální studia statistiky a krizového řízení. Po odchodu do důchodu vstoupil do politiky a byl zvolen členem Zastupitelstva hl. města Prahy. Současně působil jako bezpečnostní poradce primátora. Této problematice se chce v případě svého zvolení věnovat i v pozici poslance PS PČR. Za aktuální bezpečnostní hrozbu pro naši vlast považuje migraci, která ohrožuje kulturní identitu národa a destabilizuje náš sociální systém.

 (rp) 

Převzato z profilu.

Mgr. Petr Trombik

  • BPP
  • Bezpečnostní expert
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

6:16 Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům prezidenta Pavla.