Udženija (ODS): Co odpověď, to pirátská perla

06.04.2019 14:17

Komentář na facebookovém profilu k rozhovoru pražského primátora Hřiba pro server novinky.cz

Udženija (ODS): Co odpověď, to pirátská perla
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija

V tomto rozhovoru (ZDE) je tolik neskutečných prohlášení, že by to vydalo na knihu. Pan primátor nechce šmírovat občany, ale chce konkrétní data, i když tedy zatím neví, jak by měla vypadat, a čeká na odborníky. Nenavrhuje zdanění prázdných bytů, ale zároveň je to jedno z možných řešení, které sám ohlásil jako první dřív, než měl vůbec zadané ty analýzy.

Pan primátor je taková pirátská oblečená-neoblečená princezna Koloběžka. Jeho neochotu dělit politiku na pravici a levici celkem chápu, musel by pak mít nějaké zásady a názory. Jenže podle něj se názory lidí mají a musí “objektivizovat”.

A třeba by se pak voliči nemuseli s hrůzou dozvědět, že je zdaní kvůli tomu, že si dovolili koupit si nějaký majetek a s ním nakládat podle svého. Holt není “podvod na voliče”, jako podvod na voliče...

Pan předseda Ivan Bartoš by měl panu primátorovi Zdeněk Hřib - primátor Prahy vysvětlit, že když zastupuje stranu, která staví většinu svého programu na tom, že jsou experti na digitalizaci a pak jako první věc u vlády přijdou s nástrojem, jehož podstatou je šmírování vedoucí k represi (dodatečnému zdanění)….tak je to zhruba stejně žalostné a “smart” jako digitalizace ČR pomocí EET.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Fialova vláda chce z Česka ostrov pracujících starců uprostřed Evropy

23:07 Schillerová (ANO): Fialova vláda chce z Česka ostrov pracujících starců uprostřed Evropy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodům.