Úsvit-NK: Občané V Ústí nad Labem, Praze, Brně a Ostravě řekli jasné NE ISLÁMSKÉ IMIGRACI!

29.10.2015 7:32

Zaplněná náměstí v Ústí nad Labem, Praze, Brně a Ostravě ve středu 28 října odpoledne jasně ukázala, co si občané České republiky o nelegální imigraci myslí. Jasný souhlas se společnou politikou strany Úsvit-Národní Koalice a Bloku proti islámu přišli vyjádřit všichni Ti, co nesouhlasí s politikou vládní koalice a postojích pštrosí hlavy v písku premiéra Sobotky.

Úsvit-NK: Občané V Ústí nad Labem, Praze, Brně a Ostravě řekli jasné NE ISLÁMSKÉ IMIGRACI!
Foto: Úsvit-NK.
Popisek: Úsvit-NK.

Demostranty podpořili zástupci PEGIDY Lutz Bachmann, a Tatjana Festerling, dále předseda národní hnutí Ruch narodowy Jerzy Kenig z Polska, předseda Bloku proti islámu doc.Martin Konvička, předseda Úsvitu – Národní koalice Ing.Miroslav Lidinský, senátor Jaroslav Doubrava, poslanci strany Úsvit – Národní Koalice Jana Hnyková, Olga Havlová, Martin Lank, Karel Fiedler, David Kádner a v neposlední řadě předseda poslaneckého klubu Martin Černoch, který na závěr zazpíval českou státní hymnu. Svou zdravici přednesli také motorkáři, kteří svou účastí několika desítek jezdců akci podpořili.

Chceme také dementovat mediální spekulace o potyčkách a násilnostech na pražském setkání. Po té, co se skupina mladých výtržníků soustředěných kolem profesora Martina C.Putny pokusila opakovaně narušit  pokojnou demonstraci, byla policií oddělena od povolené akce a následně vytlačena z náměstí. Není tedy pravda, že na místě došlo ke střetům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

13:09 Kalousek (TOP 09): Pekarová Adamová obětovala vliv ve vládě za reprezentativní funkci

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi Heleny Langšádlové, ministryně pro vědu, výz…