Úsvit-NK: Vláda si dělá, co chce. Obsadíme hranice! Přijďte demonstrovat proti kolaboraci premiéra

23.03.2016 15:10

Premiér Sobotka nerespektuje usnesení Výboru pro evropské záležitosti neustupovat vydírání Turecku. Premiér Sobotka odmítá vysvětlit, proč jednal v rozporu s usnesením výboru. Vláda odmítá preventivní kontrolu hranic.

Úsvit-NK: Vláda si dělá, co chce. Obsadíme hranice! Přijďte demonstrovat proti kolaboraci premiéra
Foto: Úsvit - Národní koalice
Popisek: Úsvit - Národní koalice

Odmítá naše návrhy jak by ČR mela bojovat po vzoru Maďarska a Slovenska proti kvótám a proti Islámskému terorismu. Za včerejšek a dnešek jsme vyčerpali všechny prostředky, které opoziční strana ve sněmovně má.

Tomuto zmaru nyní již nelze čelit ve sněmovně, ale jedině demonstrací a vyjádřením nesouhlasu maxima občanů s probruselskou Sobotkovu kolaboraci. Z tohoto důvodu v sobotu  9.4. od 13.00 svoláváme demonstraci na hraniční přechod Cínovec na Teplicku v Ústeckém kraji. Na hraniční přechod za Kraslicemi v Karlovarském kraji.

Jde o hraniční přechody přes které k nám přichází imigranti z Německa. V Německu jsou ubytovny pro imigranty, ze kterých mohou volné imigrantů odcházet, nelegálně překračují naše hranice a pohybuji se na našem území. Přes protesty občanů Německa policie proti imigrantům nezasahuje.

Česká policie chrání hranice na úkor hlídkové činnosti ve vnitrozemí. Jde tedy o příklady hraničních přechodů, kde je jasně patrna potřeba znovuzřízení pohraniční policie, která bude chránit naše občany v pohraničí proti anarchii a kriminalitě která do Německa s imigrační krizí přišla.

Třetí přechod, kde demonstrace proběhne, je přechod Velké Velenice v jižních Čechách, tedy hraniční přechod s Rakouskem. Zde pro změnu již dnes kvete organizovaný zločin prostituce a drog s klientskou rakouských Turků, kteří naše pohraničí z tohoto důvodu navštěvují. Problém zrušeni vízové povinnosti s Tureckem se právě v této oblasti v české republice projeví nejvíce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

16:21 Ministr Síkela: Nejlepším zákonem roku 2023 pro byznys je novela, která zavádí sdílení elektřiny

Novela energetického zákona LEX OZE II z dílny Ministerstva průmyslu obchodu (MPO), která zavádí sdí…