Veleba (SPO): Přijede teta Brady?

26.09.2017 17:49

Prezidentský kandidát Horáček nabádá písničkáře Jarka Nohavicu, aby nepřebíral státní vyznamenání od prezidenta Miloše Zemana.

Veleba (SPO): Přijede teta Brady?
Foto: spoz.cz
Popisek: SPO

Má si prý počkat na jiného prezidenta. Když prezident Havel předával medaile svým kamarádům, přecházeli jsme to se shovívavým úsměvem. Nakonec medaile byly a budou vždy zatíženy subjektivním pohledem toho, kdo je uděluje. Je to něco zcela jiného, než běh na 100m. V takové disciplíně totiž nerozhoduje, zda se někomu Usain Bolt líbí, s kým chodil do houslí, nebo, nebo s kým pil jamajský rum. Stačí být první na cílové pásce.

Je však komické, jak dnešní „sluníčkoví antikomunisté“ chtějí zavádět kádrovací praktiky horší než za normalizace. Ti dříve narození vzpomínají na Letorost, Slunovrat a přecpané vysokoškolské kluby, když měl přijet Nohavica. Mluvil řečí, které se rozumělo. Všichni mu poděkovat nemůžeme, prezident ano.

Proč to tedy vadí panu Horáčkovi? Asi přijede teta Brady. Tak aby nějaká medaile zbyla.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

12:12 Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

Udržitelnější výrobky, které bude možné po rozbití opravit, a až doslouží, dočkají se recyklace. To …