Vítek (Patrioti): Cestovat Vás nechám, ale budete číst jen moje noviny a jíst moje jídlo...ovečky

09.04.2015 15:02

Tak tu máme vlka...Takového hodného, který se převlékl na chviličku za psa, co vyžene za plot tu nenažranou smečku od Kalouska a od Nečase, ale on přátelé nakonec sežere pěkně kultivovaně jednu ovečku po druhé a jak je u nás zvykem ty za plotem už mají dávno postavé domečky a klidné zahrádky.

Vítek (Patrioti): Cestovat Vás nechám, ale budete číst jen moje noviny a jíst moje jídlo...ovečky
Foto: archiv
Popisek: Jiří Vítek, předseda pražských Patriotů

Teď si začne pochutnávat na živnostnících. Kdo bude další chod? S jistotou mohu říci, že to nebude kořist velká, šťavnatá a vypasená, ale panděro po ní bude plné.

Stát není schopen se svým přebujelým aparátem účinně se vypořádat se zloději- neplatiči daní. O velkých neplatičích vůbec nemluvím, tam už to vyřešila tatíčkova amnestie, tam už nechytne stát žádného vypaseného berana.

Tak stát půjde raději na jistotu po "ovečkách" a nazve šmahem zlodějem všechny malé živnostníky a hned si je pro sichr připne pupeční šňůrou tzv. elektronickou evidencí tržeb a to rovnou k našim papežštějším úředníkům, kteří už nebudou muset ani zvednout zadek ze židle v pondělí a ve středu, pouze když vám vypadne internet pošlou na Vás po stlačení tlačítka ALARM své  Finanz - Kommando.

Skutečně si myslíte, že je to pro dobro občana? Už jen to, že největší podporovatelé zavedení EET jsou členové Svazu obchodu, kde ve vedení sedí zástupci Alberta, Coopu, Globusu, Hrušky, Makra, Mipelu, SMG, Tesca a U&Sluna. Ono už tím, že občan není dávno středem pozornosti státu se používá to časté a nesmyslné- musí to být dobré pro stát.

Co je dobré pro stát, však není často dobré pro občana.

Jsme skutečně tak hloupý, že jsem potichu v době, kde se likviduje jedna skupina živnostníků? Jsme, protože vlk co se dostal do nitra Čech z východu je mazaný, začíná si pochutnávat na těch co se dají mediálně hodit do pytle s názvem " kolektivní vina živnostníků". Kolektivní vina je předpoklad, že odpovědnost za činy určitého společenství, skupiny nesou všichni jeho členové, tedy v současné době můžou za předražené dálnice, tunely, slabou armádu, legislativu, která nahrává gaunerům, špatné boty u policie nebo třeba za zprávu o výskytu křečků za dva miliony, ano za vše mohou malí živnostníci. Takže začínáme zametat na druhé straně chodníku, než před svým prahem.

"Pepíku, přece každej výčepák točí pod míru, kadeřnice si chodí po kvartýrech stříhat bez účtenek, každý majitel sběrny vykoupil minimálně sto kanálů a tisíc pamětních desek z Terezína. A pak ty svině to táto dávají na Facebook jak se válej u moře. Jsou to všechno kurvy i v té Ordinaci to říkají.."

Po likvidaci našeho hospodářství z vnějšku, tedy přišel čas i na likvidaci z nitra.

Vidíme, že místo malých živnostníků, kteří stojí na hranici mezi pracovním úřadem a udržitelným ziskem, tady podporu dostávají "šíbři" co staví nekoncepčně z dotací hotely, sjezdovky v místech kde svým podnikáním ničí nejen již zaběhlé podnikatele, ale v průběhu let nakonec i sebe. Stovky milionů se investují do projektů, které nás mají přesvědčit o tom, že máme jíst kapra, kupovat potraviny podle nařízených log a známek nebo, že v zimě je dobré nosit čepici.

Dobrý pastýř položí svůj život za ovce. Ten, kdo není pastýř, kdo pracuje jen za mzdu a ovce nejsou jeho vlastní, opouští je a utíká, když vidí, že se blíží vlk. A vlk ovce trhá a rozhání. Tomu, kdo je najat za mzdu, na nich nezáleží.

(J 10,11-16)

Jiří Vítek, strana PATRIOTI

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PATRIOTI- VOLBA PRO PRAHU

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…