Vítek (Patrioti): Kalousek, hlas lidu proti Babišovi? Bůh ochraňuj tuto zemi

18.03.2015 10:57

Kalousek vyčítá Babišovi, že využívá legislativy, kterou prosadil on! Prostě zloděj křičí "Chyťte zloděje!"

Vítek (Patrioti): Kalousek, hlas lidu proti Babišovi? Bůh ochraňuj tuto zemi
Foto: archiv
Popisek: Jiří Vítek, předseda pražských Patriotů

Je to typická reakce našich politiků, kteří nenesou za svá rozhodnutí vůbec žádnou zodpovědnost a svá špatná rozhodnutí přičítají těm, co jsou zrovna u vesla. Je zapotřebí zrušit veškerou imunitu našich zákonodárců. Jinak se nikdy nikam nepohneme a vývoj naší společnosti nepřestane mít zpětný charakter. Prožíváme kapitalistický socialismus, kdy většina občanů žije v tvrdém prvobytném kapitalismu s autokratickými rysy, přičemž skuteční kapitalisté žijí v jakémsi pokrouceném socialistickém přerozdělovacím systému.

Ano , až sem jsme to dopracovali, jeden z největších lotrů v této zemi poukazuje na jiné zloděje, tohle už opravdu nemá obdoby a začíná být asi opravdu doba, kdybychom se jako národ měli sjednotit a pozvednout proti té celkové mašinérii, která nás vede do zádelního otvoru a to zcela nepochybně. Pane Kalousku, potrestal jste nás více jak desetinásobkem toho co nám nyní nadělil jiný šíbr oligarcha Babiš. Na církevních restitucích zaplatíme 70 miliard.

To vy jste pane Kalousku tento zákon protlačil a na to by lidi neměli nikdy zapomenout. Kdo tenkrát nastavil nesmyslné dotace v zemědělství na řepku a kukuřici, které končí v palivech, potažmo v bioplynkách? Občan, by raději chtěl z našich polí domácí zeleninu, ovoce atd. místo dovážených marockých a španělských rajčat bez chuti? Místo toho koukáme na řepku, solární panely nebo za dotace posekané louky. To je práce, na které se podílel uplně stejným dílem socan, Bursík, odeesák nebo Topkař...

To, že šel Babiš do politiky bylo dáno neschopností právě podobných Kalousků. Dalo by se říct, že si Babiše vyrobili. Zvednutý prst občanů politici nepochopili a jejich půtky ve vládě a parlamentu byly pro značnou část nestravitelné. Volby rozhodly a pláč pana Kalouska je už dnes zbytečný. Plakat bolestí z práce měl, dokud stát řídil. A řídil ho asi špatně. Jinak nemohl člověk, kterého rok před volbami znalo pár lidí oslovit zoufalou voličskou základnu a získat takový počet hlasů. Jdeme z extrému do extrému.

Bohužel nečeká nás nic dobrého ani dnes, Bábišovo impérium je další nenažraný moloch, do které se ted slézají další a další, kteří si chtějí také líznout z korýtka. Kvalita jeho politických rychlokvašek je katastrofická a jestli je jediným skutečným oponentem Babiše pouze Kalousek. Bůh ochraňuj tuto zemi.

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PATRIOTI- VOLBA PRO PRAHU

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

14:17 Senátor Hampl: Nechutné výmluvy docenta Tuleji na svou doktorandku

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nominaci Pavla Tuleji na post ministra pro vědu.