Vítek (Patrioti): Když pokrytci plivají na krajany, musí očekávat, že je smetou domácí

04.10.2015 17:47

Chápu, že socdemáci o krajany nestojí. Život je naučil starat se o sebe bez cizího přispění, nedůvěřovat státním institucím a vážit si soběstačnosti a ekonomické nezávislosti. Což je v protikladu s jejich voliči.

Vítek (Patrioti): Když pokrytci plivají na krajany, musí očekávat, že je smetou domácí
Foto: Archiv J. Vítka
Popisek: Jiří Vítek

Přijetí  afrických "uprchlíků"v počtu několika tisíc provedeme na povel Bruselu, ale přijmout 150 krajanů, ale klidně i tisíc je u našich sociálních inženýrů problém, nemají to v té brožuře z Bruselu. U Sobotků v partaji se nejen šíří epidemie z jisté anální nemoci, ale také se rychle zapomnělo, že Československu pomáhalo z nacistického područí osvobodit více než 12 000 volyňských Čechů, kteří vstoupili do 1. československého armádního sboru, tedy narozdíl od uprchlíků z Afriky máme našim východním krajanům stále co splácet, tentokrát to může provést prostřednictvím jejich potomků.

Primárním důvodem žádosti těchto krajanů přitom není ekonomická ani válečná situace jako u 90% afrických utečenců. Primárním důvodem jejich návratu, je jakási ztráta důvěry pro budoucnost jejich dětí na území, kde posledních 100 až 150 let žili. Krajané se sem stěhují natrvalo, chtějí tu skutečně žít a vychovávat své děti.  Mnozí od našeho státu nic nepotřebují, protože tady žijí jejich příbuzní a bývalí rodáci. Jejich začlenění je velmi rychlé, za půl roku si všichni z první vlny krajanů cca 90 osob našlo zaměstnání.

I kdyby to stálo miliardu je to furt méně, než prožerou nenažrané integrační neziskovky každý rok

Od českého státu mohou dostat jednorázovou finanční pomoc "až" 50 000 korun na osobu a 20 000 korun na dítě, což je například v sousedním Německu po přepočtu, přibližně pouhá měsíční podpora na jednoho "uprchlíka". Chápu s jistým despektem, že po  kolenou lezoucí "politici" na různé Sudetoněmecké zemské spolky nebo různá obskurních brněnská sdružení a politická hnutí jezdící si pro peníze na kampaně k Berndíkovi Posseltovi, mají oprávněný strach z lidí, kterým ještě nikdo nevypláchl mozek přepisováním dějin a hlavně z nich moc nekápne, proto mají neziskovky kšeft uplně někde jinde, kde tečou eura proudem.

Inzerát ze stránek pomoc českým krajanům, mluví za vše.

V současnosti hledáme práci zdravotníka na záchrance pro muže, který má 15 let praxe na záchranné zdravotní službě, nostrifikovaný diplom zdravotní sestry a ukončené 4 roky medicíny. Jelikož rodina tohto muže bude ubytovaná na Praze-Východě, poptáváme tuto pozici v této oblasti a/nebo v blízkém okolí.

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): U nás žijící bojeschopné Ukrajince musíme „motivovat“ k návratu do vlasti

16:05 Kolář (TOP 09): U nás žijící bojeschopné Ukrajince musíme „motivovat“ k návratu do vlasti

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k politice návratů u nás žijících Ukrajinců v branném…