Vítek (Patrioti): Místo mrtvého nákupáku v Čimicích zimní stadion

01.09.2014 13:59

Ideálním místem je umírající nákupní středisko Draháň v Čimicích, které řekněme si upřímně není svoji nabídkou služeb atraktivní, vzhledem k mnoha konkurenčním obchodním centrům především v Bohnicích.

Vítek (Patrioti): Místo mrtvého nákupáku v Čimicích zimní stadion
Foto: archiv
Popisek: Jiří Vítek, předseda pražských Patriotů

Bohužel ještě ke všemu se v teplých letních večerech tento rozlehlý komplex stává místem setkávání bezdomovců a možných závadových osob.Toto sociálně nefunkční místo se tak každým dnem vzdaluje občanům.

Patrioti mají řešení:

Rozlohou obchodního centra je ideální pro projekt zimního stadionu. Největší výhodou je, že tento komplex zůstal v majetku MČ Praha 8 a má skvělou dopravní dostupnost a polohu. Snaha o vybudování zimního stadionu na území MČ Praha 8 již několikrát byla, ale zájem investorů skončil na neochotě magistrátu zařadit určené místo do územního plánu ( nejednalo se o Draháň). Pozemek MČ Praha 8 a podpora radnice by byla jistě v tomto řešení trumfovým esem.

Cílem je pronájem pozemku na vybudování zimního stadionu soukromým investorem, který bude i stadion provozovat. Městská část tak neztratí svůj cenný pozemek. Investorům by mohla radnice například vyjít vstříc pobídkou bezplatného nájmu pozemku na dobu 3-5 let s podmínkou organizace a vzniku mládežnických oddílů ledního hokeje. To je program Patriotů- Volba pro Prahu 8 !

Jiří Vítek, předseda strany Patrioti-Volba pro Prahu

Jiří Vítek

  • Patrioti ČR
  • místostarosta městské části

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PATRIOTI- VOLBA PRO PRAHU

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…