Vodák (TOP 09): Sever má na víc

04.01.2017 16:50

Zbyněk Vodák, který kandiduje za TOP 09 na senátora Mostu, startuje tento týden oficiálně svoji kampaň.

Vodák (TOP 09): Sever má na víc
Foto: TOP 09
Popisek: Zbyněk Vodák

Začne ji netradičně anketou. Chce oslovit přemýšlivé voliče  otázkami, které se týkají budoucnosti života v této části kraje. 

Na facebooku Zbyňka Vodáka najdou už nyní voliči první otázky, které se zábavnou formou a pomocí obrázků zabývají konkrétními kroky ke zlepšení života v Ústeckém kraji. „Vadí mi, že lidé jsou dlouhodobě frustrovaní a mají pocit, že pro ně nikdo nic neudělá. A co víc, nikdo se ani na nic zdejších obyvatel neptá, já bych to chtěl prolomit. Věřím, že sever má na víc,“ říká ke svému plánu stavební expert Zbyněk Vodák.

Kandidát za TOP 09 na mosteckého senátora se chce v rámci kontaktní kampaně zaměřit na řešení nezaměstnanosti v oblasti Mostu, na intenzivnější získávání peněz z dotací a také na problémy, které souvisí s těžbou uhlí. Právě s těmi chce oslovit přímo voliče, kteří v regionu žijí.

 „Výsledky mého průzkumu mezi lidmi zveřejním a nabídnu je k využití také ostatním zástupcům i dalších politických stran a zástupcům kraje, protože na řešení těchto problémů bychom se měli podílet všichni, je to společný cíl. Politické zájmy by neměly být nadřazeny zájmům obyvatel. Dosavadní přístup se musí změnit, jinak náš kraj bude nejen vytěžený, ale také vylidněný. A já chci, aby mladí lidé v kraji zůstávali, protože tady uvidí budoucnost. To je má vize,“ dodává Zbyněk Vodák.

Zbyněk Vodák (50) vystudoval VUT v Brně i v Praze a jako stavební inženýr se v současnosti podílí na největší stavbě v regionu. Pracoval v Berlíně, Frankfurtu nad Mohanem a jeho vzdělání zahrnuje také oblast ekonomiky a marketingu. Mezi jeho koníčky patří vodní sporty, kultura, cestování, fotografie, malba. Aktivně se také věnuje tréninku mladých plavců v plaveckém klubu Litvínov. Více najdete zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): Nedodržené sliby a nečekaná spojenectví

21:03 Maříková (SPD): Nedodržené sliby a nečekaná spojenectví

Ostrov v Karlovarském kraji, malebné město s bohatou historií se dostalo do popředí pozornosti kvůli…