Volfová (ANO): Rada města jmenovala ředitelem příspěvkové organizace Sport Jaroslava Češku

27.04.2019 12:12

Novým ředitelem příspěvkové organizace města Sport Česká Lípa bude od 1. května 2019 Ing. Jaroslav Češka. O jeho jmenování do funkce rozhodli českolipští radní na svém zasedání v úterý 23. dubna.

Volfová (ANO): Rada města jmenovala ředitelem příspěvkové organizace Sport Jaroslava Češku
Foto: archiv kandidátky
Popisek: Jitka Volfová

Nový ředitel vzešel z řádného výběrového řízení, které město vypsalo v únoru letošního roku.
Dosavadní ředitel příspěvkové organizace Mgr. Pavel Císař skončí ve své funkci 30. dubna, do vypsaného výběrového řízení se nepřihlásil.

„Příspěvková organizace Sport má v České Lípě na starosti mnoho sportovišť, mnohdy s poměrně složitou technologií a ředitel organizace ručí za jejich bezproblémový provoz. I vzhledem k hodnotě spravovaného majetku se jedná o velmi zodpovědnou funkci. Pan Češka pracuje v současné době v příspěvkové organizaci Sport na pozici technického manažera, na starosti má provoz sportareálu, víceúčelové haly a plaveckého bazénu na ZŠ Sever. Je díky tomu dobře seznámen s chodem organizace, nebude se muset dlouho zaučovat a může se v podstatě hned pustit do práce. Při výběrovém řízení nás přesvědčil, že je vhodným kandidátem na post ředitele celé organizace,“ uvedl českolipský uvolněný radní Michal Prokop.

„Při vypsání výběrového řízení bylo naším přáním dát vedení organizace nový impuls, prostor pro rozvoj a nové nápady. Jsem přesvědčena, že v osobě pana Češky se nám podařilo takového ředitele získat,“ doplnila starostka České Lípy Jitka Volfová a zároveň poděkovala dosavadnímu řediteli Pavlu Císařovi za odvedenou práci.

„Chtěl bych především poděkovat za podporu a důvěru, kterou mi vedení města a radní projevili. Mojí prioritou v nové funkci je využít mých dosavadních pracovních zkušeností a nastartovat tím modernizaci stávajících sportovišť a technologií za účelem úspory energií. Samozřejmě budeme pokračovat ve spolupráci se sportovními kluby a spolky, navíc chceme prohloubit spolupráci i s dalšími příspěvkovými organizacemi města,“ řekl ke svému jmenování budoucí ředitel p.o. Sport Jaroslav Češka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…