Vostrá (KSČM): Co pandemie, budoucí vládo?

19.11.2021 4:31 | Komentář

Chápu, že sestavování vlády není nic jednoduchého. Obzvlášť když o novém ministerském týmu rozhoduje pět politických subjektů, které spojuje „jen nenávist“ k současnému premiérovi.

Vostrá (KSČM): Co pandemie, budoucí vládo?
Foto: red
Popisek: Miloslava Vostrá

Někteří navíc nemají dostatek politických zkušeností a jejich výstupy v médiích zrovna nejsou ukázkou semknutého týmu, který ví, co chce. Řeč je o Pirátech, kteří mnohdy připomínají malé dítě, kterému někdo (v tomto případě Starostové), sebere jeho „bábovičky“. To je však problém Petra Fialy, budoucího předsedy vlády, jak se s tím popasuje...

Co mě ale nenechává klidnou, je fakt, že se budoucí vláda zas až tak moc nezajímá o současnou velmi vážnou situaci, kdy nás pandemie opět silně udeřila a ukazuje se, že ani očkování není tou nejsilnější zbraní. Co s tím, pane profesore Fialo? Neměli jste už dávno aktivně jednat s dosluhující Babišovou vládou a představit vaše účinná opatření, jak z toho ven?

Pamatuji si, že jako opozice jste měli neustálé výhrady proti krokům současné vlády, a zřejmě tedy máte jasný plán, který nám pomůže nespadnout až na samotné dno. Nebo to byly jen silácké řeči, abyste se před volbami zviditelnili?

Článek byl převzat z Profilu Ing. Miloslava Vostrá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…