Votava (LEV21): Jedna paní povídala…..

08.01.2016 21:30

Příběh skoro, jak ze Švejka…. Na redakčním stole se narodila velká aféra, svět bude ohromen! Co se tak velkého stalo ?

Votava (LEV21): Jedna paní povídala…..
Foto: Archiv
Popisek: NS - LEV 21

Na svém facebookovém profilu nás oslovil známý politolog Lukáš Jelínek, sdělil nám, že pravděpodobně odhalil spiknutí kolem přistěhovalců. Vytáhl na „světlo boží“ své domněnky, hypotézy, kolem výtržností a sexuálních útoků přistěhovalců,  v průběhu silvestrovských oslav. Ty, jak známo z médií, se odehrály na Silvestra současně na několika místech západní Evropy, především v řadě měst SRN.

Cituji proto jeho slova, „...působí to na mě, jako zorganizované, zinscenované, zaplacené s jasným cílem…. Už jen proto, že k tomu došlo hned v několika městech. “ Tak a spiknutí je na světě ! 

Toto, jeho závažné sdělení není jen pouhým povídání pražské kavárny, nebo sousedů ve frontě u pekaře. Pan Jelínek otevřel vážné podezření, má jistě na to i důkazy. Tedy, že nejde jen o snahu se někde, či někomu zalíbit.  Pokud má důkazy, potom nejspíše půjde o aféru nebývalých rozměrů. Můžeme se  domnívat, že v tom „jedou“ i špičky evropských politiků. Mezi nimi, předpokládám i ministr vnitra SRN, který zkritizoval práci policie za jejich nečinnost při silvestrovských oslavách. S kritikou se dnes potýká i televize ZDF, která zanedbala, či opozdila některé informace.  Můžeme se také domnívat, že v této aféře pojedou i někteří politici z " nových " zemí EU, kteří této situace doma „obratně“ využili.  Zbývá k nim přiřadit, tak jako tradičně i Vladimíra Putina,  zejména proto, aby to našlo více naivních posluchačů. 

Jistě, brzy předloží další své názory, domněnky, hypotézy, zejména o celém tom finančním krytí této velezrádné akce. Také najde svědectví oněch  přistěhovalců, kteří byli zneužiti v této aféře. Dle valících se e-mailů svým odhalením zaujal.

Novináři (myšleno v návaznosti na publikujícího politologa Jelínka) jsou nejspíše obrazem své doby. Tedy i té dnešní, často velmi  falešné. Časy těch slavných novinářů, jako byl K.H. Havlíček, K. Čapek, ….jsou  již pryč. Jejich věhlas dnes jen dokumentují jejich sochy, památníky, názvy ulic, náměstí.  Jistě,  tak daleko či vysoko pan Jelínek nekouká. Přesto  i dnes se od novináře očekává základní serióznost, vyváženost,

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…