Votava (LEV21): Slavní Alexandrovci se stali další obětí hrůzné války na syrském bojišti

25.12.2016 11:50

Přijměte prosím upřímnou soustrast k tragické letecké události, která postihla slavný soubor Alexandrovců.

Votava (LEV21): Slavní Alexandrovci se stali další obětí hrůzné války na syrském bojišti
Foto: archiv
Popisek: Přemysl Votava, Národní socialisté

Alexandrovci,… zpráva, která nás zasáhla, a které se nechtělo ani věřit. Slavný soubor Alexandrovců se stal další obětí hrůzné války na syrském bojišti. Dnes ráno, na Boží hod, jejich letadlo na cestě do Sýrie havarovalo. Je zřejmé, že nikdo tuto havárii nepřežil. Stateční Alexandrovci, letěli rozdávat vánoční radost a naději, do válkou zkoušené Sýrie. Místo těchto vánočních atributů lásky, se rozhořel v našich srdcích smutek.  Ruská federace dnes sčítá a oplakává oběti, této velké letecké tragédie.

Ale i tyto oběti, jsou důsledkem válečného konfliktu, který byl zcela záměrně před lety rozpoután v arabském světě. Již dnes tato válka stála statisíce obětí. Slavný vojenský hudební soubor  Alexandrovců, po této dnešní velké letecké tragédii, patří k  obětem této hrůzné války. 

Nezapomeneme na Alexandrovce, na jejich slavnou uměleckou,  ale i  bojovou cestu, na které po celém světě rozdávali radost a hrdost.  Jejich věhlas se zrodil zejména v době Velké vlastenecké války. Jejich tradice, špičková profesionalita a umělecký přínos, to vše z nich učinilo světoznámé hudební těleso. Bylo obdivováno po celém světě. Tleskali jim ve stoje v USA, Británii, Číně, Francii, Německu…

Vojenský soubor Alexandrovců, také každoročně přijížděl na turné do České republiky, jejich koncerty byly vždy vyprodané. Hostily je největší haly v našich městech. Doprovázeli je vždy na jevištích, naši špičkoví zpěváci.  Obdivovali jsme je, milovali jsme je. 

Dnes je, nejen v našich srdcích, smutek. Celý svět je zarmoucen na jejich úmrtím.
Ctíme  jejich památku.

Přemysl Votava
(NS-LEV21)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL