Votava (LEV21): Volební bojkot, nebo jen prázdné divadlo…

15.10.2016 13:32

Druhé kolo senátních voleb. Hraje se opět špatné divadelní představení. Diváci nechodí. Volby se stávají zcela zbytečnými.

Votava (LEV21): Volební bojkot, nebo jen prázdné divadlo…
Foto: Archiv
Popisek: NS - LEV 21

Většina voličů zůstává raději doma, odmítají hrát statisty v tomto divadélku. Nizoučká volební účast je toho dokladem. Nabízí se výraz trapnost či „volební bojkot“.

Nebudu falešným prorokem, když si tipnu volební účast v těchto volbách do Senátu kolem 15 - 20% voličů. Takže vítězi tohoto nepoctivého, trapného divadélka bude stačit jen desetina hlasů oprávněných voličů. V posledních volbách do Senátu PČR (2014) přišlo k volebním urnám, a tedy rozhodovalo o vítězi, necelých 17% voličů. 83 % voličů zůstalo raději doma. Vítězi voleb tedy stačilo jen necelých 10% voličů. 

Ta všemoudrá EU, jindy tak důsledná při sčítání volebních hlasů v Rusku, Bělorusku, na Kubě či ve Venezuele je při těchto našich „volbách“ postižená slepotou. Proto nikdo z evropských politiků (ze zemí EU) si nebude stěžovat na nízkou účast či na průběh našich voleb. 

Připomínám, že v Rusku (RF) při nedávných volbách do Dumy přišlo kolem 50% voličů. Tedy podstatněji mnohem více voličů než u nás v České republice.

Obdobně jako v Maďarsku, tam přišlo k referendu 40% voličů, přitom právě tato účast byla těmi moudrými evropskými, či našimi politiky kritizována.

Také ta hra na rovnost hlasů je nepoctivá. Kandidáti si nejsou rovni. Jedni mohou usednout ve veřejnoprávní televizi a představit se voličům, ti ostatní se mohou voličům jen představit tak někde na chodníku nebo v okrajové regionální TV. To nemluvě o značné finanční podpoře některých kandidátů ze státní pokladny. Tedy z kapes i těch, kteří tyto kandidáty odmítají, či dokonce vůbec nechodí k volbám.

Proto chápu i ten již neskrývaný bojkot  těch našich senátních voleb.

Přemysl Votava
(Národní socialisté – LEV21)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…