Výborný (KDU-ČSL): Komunisti jsou prostě pořád stejní

27.02.2020 13:27

Komentář na facebookovém profilu k vyjádření poslance KSČM Grospiče, že únor 19487 byl pokus o puč pravice

Výborný (KDU-ČSL): Komunisti jsou prostě pořád stejní
Foto: http://www.kdu.cz
Popisek: Marek Výborný (KDU-ČSL)

Máloco mě dokáže opravdu vytočit. Ale nehorázné bolševické lži se mnou fakt lomcují. Co si dovolí soudruh Grospič je ostudou českého Parlamentu! Fakt se stydím, že český poslanec takto manipulativně lže a lže. Prostě komunisti jsou pořád stejní!

Začalo to tím, že oběti srpnové invaze 68 byly obětmi dopravních nehod a dnes to má pokračování v tomto plivnutí do tváře všem obětem komunistické zvůle. Padesát let poté, co bolševici bestiálně umučili čihošťského kněze P. Toufara, padesát dva let poté, co prostřednictvím akčních výborů prováděli čistky mezi sobě nepohodlnými občany, asi aby podpořili pravicový puč?!

Jak může někdo vůbec říct takové blbosti. Lidové milice v ulicích, Gottwald hrozící Benešovi sovětskou intervencí a občanskou válkou - jasně pravicový puč. A zatčení (ještě v únoru!) a umučení lidoveckého poslance Rostislava Sochorce, nešťastné úmrtí ve věznici...

Strašný! Važme si svobody. Není lehká, musíme unést i to, že slyšíme ve veřejném prostoru podobné lži. Ale neznamená to, že budeme mlčet, že nenazveme pravdu pravdou a lež lží! Je důležité nezapomínat, je důležité dětem a mladým lidem připomínat, co byla 50. léta a tisíce perzekuovaných... A doufat, že podobné bludy a s prominutím zhovadilosti konečně dostanou komunisty pod 5 %. Hrozný!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…