Vystrčil (ODS): Bohuslav Sobotka hodlá i v dobách hospodářského růstu zvyšovat zadlužení

29.07.2016 12:59

Ministři vlády za sociální demokracii v čele s premiérem Bohuslavem Sobotkou dnes při svém hodnocení dvou a půlleté činnosti sociálně demokratických ministrů ve vládě sdělili, že přestože se ekonomice mimořádně daří, nehodlá vláda svoji rozpočtovou politiku upravit tak, aby zastavila zadlužování České republiky.

Vystrčil (ODS): Bohuslav Sobotka hodlá i v dobách hospodářského růstu zvyšovat zadlužení
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor a místopředseda ODS Miloš Vystrčil

„Zvýšení prostředků investovaných do zvýšení naší bezpečnosti, kvality vzdělávání, zdravotní péče, vědy a výzkumu nebo zlepšení postavení seniorů rozhodně podporujeme. Na druhé straně nelze přijmout rozhodnutí spokojit se v dobách významného ekonomického růstu s pouhým zpomalením růstu našeho zadlužení. Tento přístup považujeme ze strany ČSSD za nezodpovědný a vůči nastavení budoucích životních podmínek v naší zemi za neférový až bezohledný. Například to, že sociální demokracie je schopna považovat za úspěch, že deficit účtu důchodového pojištění byl v roce 2015 již „jen“ asi 33 miliard korun, tedy zjednodušeně řečeno, že na důchody se vybralo v roce 2015 v rámci pojištění o 33 miliard méně než je potřeba, je varující a pro budoucí stabilitu důchodového systému nebezpečné,“ okomentoval dnešní vystoupení premiéra a ministrů vlády za ČSSD místopředseda ODS a senátor Miloš Vystrčil.

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…