Vystrčil (ODS): Po Senátu bude o rušení poboček finančních úřadů jednat i Poslanecká sněmovna

18.08.2015 11:06

Návrh Generálního finančního ředitelství na zrušení třiadvaceti poboček finančních úřadů počátkem minulého týdne jednomyslně odmítl senátní Výbor pro územní rozvoj, veřejnou správu a životní prostředí.

Vystrčil (ODS): Po Senátu bude o rušení poboček finančních úřadů jednat i Poslanecká sněmovna
Foto: ods.cz
Popisek: Senátor Miloš Vystrčil

„Náš senátní výbor označil návrh na zrušení třiadvacet územních pracovišť jednomyslně za chybný a nedůvěryhodný a věřím, že se k nám připojí i poslanci na svém zasedání Podvýboru pro financování územních samospráv a využívání prostředků EU. Zasedání podvýboru se zúčastním a celé jednání budu pozorně sledovat. Zúčastnit setkání se má i část starostů dotřených obcí, tak věřím, že se poslanci dočkají dostatku argumentů z obou stran,“ okomentoval situaci ještě před zasedáním podvýboru senátor Miloš Vystrčil.

Setkání poslaneckého podvýboru se uskuteční ve středu 19. srpna 2015 od 10.30 hodin v budově Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky (Sněmovní 4, 118 26 Praha 1, místnost č. 56).

Finanční správa momentálně po celé České republice provozuje 201 územních pracovišť finančních úřadů. Z toho 98 jich je takzvaných řídících, 103 pracovišť je jim podřízených. Právě 23 z nich by mělo být od příštího roku zrušeno.

Miloš Vystrčil

  • ODS
  • PROFIL NENÍ POUŽÍVÁN.Případné dotazy na kontakty v Detailech
  • předseda Senátu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …