Zechová (STAN): Jsem odhodlaná pokračovat ve své práci

05.10.2014 17:42

V minulých komunálních volbách mně dali občané svoji důvěru a v těchto dnech nadešla chvíle, kdy se mohu ohlédnout za čtyřmi roky a rekapitulovat.

Zechová (STAN): Jsem odhodlaná pokračovat ve své práci
Foto: Redakce
Popisek: Starostové a nezávislí

Ve funkci jsem byla dvě volební období a směle se dá říci, že úspěšně.

První čtyři roky, 2006 – 2010, jsme se těžce dostávali z letitého přešlapování na místě a více či méně hasili nejpalčivější problémy naší obce Velké Heraltice. Další čtyři roky, 2010 – 2014, se nám podařilo pomalu, ale za to jistě, nastartovat „Obec Velké Heraltice“ a ujíždět stále svižněji k vytčenému cíli – plnění volebního programu.

Jedeme a konkrétní viditelné změny, jichž se nám podařilo dosáhnout ve všech místních částech obce Velké Heraltice (jimiž jsou Košetice, Malé Heraltice, Sádek, Tábor, Velké Heraltice), jsou důkazem toho, že jsme neztráceli čas a učinili vše proto, abychom svá slova a předvolební předsevzetí, s pomocí občanů a s jejich podporou, proměnili ve skutky.

Vzhledem k tomu, že v komunální sféře je zapotřebí lidí zkušených, pracovitých, odpovědných, plných elánu, jsem odhodlána pokračovat v dosavadní rozdělané práci a kandidovat do zastupitelstva obce Velké Heraltice pro volební období 2014 – 2018.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: STAN

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

23:07 Kasal (ANO): Podvod na předkladatele novely. Mě žádná dohoda dvou ministrů nezajímá

Projev na 101. schůzi Poslanecké sněmovny k návrhu poslanců Zdenky Němečkové Crkvenjaš, Toma Philipp…