Zemánek (ČSSD): Výsledek konference beru jako zhodnocení své práce

27.01.2015 17:12

J. Zemánek jednoznačně obhájil pozici předsedy ČSSD v Olomouckém kraji

Zemánek (ČSSD): Výsledek konference beru jako zhodnocení své práce
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

V sobotu 24. ledna 2015 se konala krajská konference ČSSD Olomouckého kraje. Delegáti se sešli v Kongresovém sále BEA centra v Olomouci. Staronovým předsedou krajského výkonného výboru byl zvolen Jiří Zemánek, který získal téměř jednohlasnou podporu, když obdržel 123 hlasů ze 125 odevzdaných volebních lístků.

„Výsledek konference beru jako zhodnocení své práce za minulé období. Jsem rád, že delegáty zaujala i moje vize na příští dva roky a vyslovili mi jednoznačnou důvěru,“ uvedl Jiří Zemánek po svém zvolení.

Konference, stejně jako ve všech předchozích dvanácti krajích, podpořila nominaci Bohuslava Sobotky na post předsedy strany. Do funkce statutárního místopředsedy navrhla Milana Chovance. Nominace na místa řadových místopředsedů získali Lubomír Zaorálek, Martin Starec, Michaela Marksová, Jan Hamáček a Lenka Teska Arnoštová. Na předsedu Ústřední kontrolní komise ČSSD byl navržen Roman Váňa. Do funkce člena Předsednictva ČSSD delegáti nominovali olomouckého primátora Antonína Staňka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…