Bobo ukázala nové tváře. Poperou se za nás

10.09.2013 16:52

V úterý představil konzervativní volební blok Hlavu vzhůru! další tváře kampaně, program a spustil vlastní webové stránky. Pod heslem „Popereme se za Vás“ budou za blok kandidovat i bývalí významní členové ODS, píše se v tiskové zprávě.

Bobo ukázala nové tváře. Poperou se za nás
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Klaus a Jana Bobošíková

„Jsme přesvědčeni, že v zájmu občanů ČR je usilovat o osobní svobodu a parlamentní demokracii, prosazení rovných tržních podmínek a vytvoření bezpečného státu pro všechny občany bez poklonkování Bruselu,“ prohlásila předsedkyně Jana Bobošíková. „Nejsme strana podnikatelská, nejsme strana odborářská a ani lobbistická. Jsme strana občanská, která se chce prát za slušné a pracovité lidi.“

Z ODS odešli bývalí starostové i poslanci

Konzervativci z bloku Hlavu vzhůru! podle slov své předsedkyně rozhodně nehodlají hájit zájmy zájmy nadnárodních společností, bruselských byrokratů, globálních uskupení, fotovoltaické lobby, sudetoněmeckého landsmanšaftu či rakouských zelených.

Z ODS k Bobošíkové přešli bývalý primátor Zlína a exposlanec Tomáš Úlehla, který je lídrem kandidátky ve Zlínském kraji, bývalý poslanec Miroslav Jeník, jenž povede kandidátku v Královéhradeckém kraji, a bývalý starosta Třešti a krajský zastupitel Vladislav Nechvátal. Ten bude v čele bloku na Vysočině.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: lze

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

20:21 ČT má k nezávislosti daleko asi jako na Mars... Čeští politici pozorně sledují, co se stane na Slovensku

Podpoří změny ve slovenských veřejnoprávních médiích objektivitu a vyváženost, anebo povedou k ohrož…