Komunisté si mnou ruce. Bradáčová zatopí vládním mafiánům

30.07.2012 18:56 | Zprávy

Jmenování Lenky Bradáčové vrchní státní zástupkyní v Praze vzbuzuje vesměs kladné reakce. Podle komunistů se právnička nebude bát odhalovat i kauzy těch největších ryb. A tak je jasné, že každému není po chuti. Třeba členům vládních stran.

Komunisté si mnou ruce. Bradáčová zatopí vládním mafiánům
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lenka Bradáčová

Ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS) jmenoval v pondělí po týdnech nejasností na návrh nejvyššího státního zástupce Pavla Zemana vrchní zástupkyní v Praze Lenku Bradáčovou.

Ta je proslulá jako žena činu, která se nezastaví ani před kauzami nejvyššího kalibru, nejvíce proslula tou kolem bývalého středočeského hejtmana Davida Ratha. Poté, co začne působit na vrchním státním zastupitelství, tak hrozí, že se pustí do odhalování dalších kauz. Třeba těch týkajících se politiků ODS.

ParlamentníListy.cz tak zapátraly v řadách opozičních poslanců, zda jmenování Bradáčové kvitují s povděkem, či jim je naopak trnem v oku. Právě odhalení kauz ODS by jim totiž mohlo u voličů pomoci.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Šulcová



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Česko. Ostrov pracujících starců.“ Schillerová ve Sněmovně trhala Jurečkovy důchody

18:17 „Česko. Ostrov pracujících starců.“ Schillerová ve Sněmovně trhala Jurečkovy důchody

V Poslanecké sněmovně v úterý probíhá další z jednání o vládní důchodové reformě, kterou opozice tvr…