Hov*o vedle hov*a. Mladí Češi promluvili o politice jako o bordelu

06.05.2012 11:03 | Zprávy

REPORTÁŽ Mladí Češi se o politiku příliš nezajímají. Současná vládní garnitura je podle nich jen o málo lepší než ta dřívější, komunistická. A vůbec - všechno je to "bordel". Takové názory si alespoň vyslechly ParlamentníListy.cz od studentů a dalších mladých lidí, kteří se zúčastnili sobotního pochodu za legalizaci marihuany.

Hov*o vedle hov*a. Mladí Češi promluvili o politice jako o bordelu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Nespokojení lidé zvoní klíči. Ilustrační foto

Hned několik tisíc lidí se v sobotu sešlo v Praze na průvodu za legalizaci konopí. Ve 13 hodin příznivci této lehké drogy s léčebnými účinky vyšli z Karlova náměstí, aby se přes centrum Prahy přesunuli až na žižkovský park Parukářka, kde akce vyvrcholila happeningem a přátelé marihuany zde za konzumace piva a dalších nápojů příjemně završili sobotní den.

Na žižkovskou Parukářku se vydaly i ParlamentníListy.cz. Mezi mladými, viditelně zfetovanými individuy pátraly po tom, zda se na akci setkali s nějakými politiky, případně, zda si podle nich jejich lobbing za legalizaci "trávy" vezmou k srdci či zda se o politiku jako takovou vůbec zajímají.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Šulcová



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Nejde tolerovat.“ Jandejsek žene Petra Fialu k soudu. Slova o Kremlu ho mohou vyjít draho

8:22 „Nejde tolerovat.“ Jandejsek žene Petra Fialu k soudu. Slova o Kremlu ho mohou vyjít draho

Na premiéra Petra Fialu míří soudní žaloba. Měl by se omluvit a zaplatit více než půl milionu korun.…