Ing. Jaroslava Pokorná Jermanová

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.04.2023 18:09:00

Hejtmanka Pecková ráda pózuje před sídlem svého úřadu, dál nevidí

Hejtmanka Pecková ráda pózuje před sídlem svého úřadu, dál nevidí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání hejtmanky Petry Peckové, která se nechala vyfotografovat na opravené křižovatce na invalidním vozíku.

 Pod dozorem policie otevírat jednu dílčí opravenou křižovatku uprostřed Prahy!? Ve středních Čechách na rekonstrukci zoufale čekají stovky kilometrů silnic a tisíce křižovatek.

Hejtmanka Petra Pecková ovšem raději pózuje před sídlem svého úřadu, dál už ona ani její stafáž nevidí. A jen pro upřesnění, opravit křižovatku a přechody pro chodce už nejde jinak, než s ohledem na hendikepované občany. Děkovat za to je asi stejné jako děkovat Praze, že do ní smí Středočeši vstoupit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama