ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.01.2015 12:25:51

Citróny ministra Hermana - legrace nebo arogance ?

Citróny ministra Hermana - legrace nebo arogance ?

V pátek předala kolegyně Kovářová ministru Danielu Hermanovi 199 citrónů, které dostala na jedné akci jako nemilé ocenění způsobu obsazování mediálních rad Sněmovnou, které spadají do kompetence ministra Hermana.

Příčinou udělení této ceny jsou neprůhledné a stranicky podmíněné volby mediálních rad, stejně jako té v pátek volené Rady Státního fondu kinematografie. Prostě koalice má většinu a podle toho se chová. S citróny se začalo ve Sněmovně žertovat - jak je rozdělit mezi poslance ? A ministr Herman se k tomuto žertování přidal. Žádné odmítnutí argumentů pro udělení tohoto ocenění, žádná obhajoba jeho dosavadních postupů a návrhů nominací do těchto rad. Žádné vysvětlení nebo komentář k tomu, že takovéto ocenění sice obdržela celá Sněmovna, ale primárně, z titulu jeho kompetencí, byla určena především jemu, což kolegyně Kovářová prezentovala. Byla to ze strany ministra kultury čirá arogance moci nebo absence jakýchkoliv protiargumentů nebo argumentů na obhajobu své činnosti ? Tak ať vám pane ministře, až se budete dívat v nějaké TV na další kýčovitý pořad nebo film, nebo notně "cinknuté" zpravodajství, ty citróny chutnají opravdu kysele....   
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama