ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.08.2023 15:48:45

Společná Rusko-ukrajinská posádka VÁLEČNÝM ŠTVÁČŮM NAVZDORY!

Společná Rusko-ukrajinská posádka VÁLEČNÝM ŠTVÁČŮM NAVZDORY!

Na letošní Barum rally bude startovat i posádka Lukjaňuk (RUS) - Červoněnko (UA).

Jako správný motoristický fanda jsem zaregistroval, že na letošní "Barumce" bude pořádně nabitá startovní listina jezdeckými esy. Po delší době jsem se tam konečně opět chystal a hořce jsem zalitoval, že tradiční termín konce srpna je posunutý vpřed a manželka nám naplánovala dovču právě až na tyto dny. No možná neděli stihnu... Ale proto sem tento příspěvek nepíšu.

Přiznám se, že až napodruhé jsem si všiml, že u známého Ruského rallyového "střelce" Lukyanuka je uvedeno jméno Yevgena Chervonenka z Ukrajiny! No a protože je "Saša" Rus "jak poleno" (tuším že z Moskvy?), tak nemá u svého jména žádnou vlaječku. Ale jako pravý rally fanda vím, že to Rus je. Tak to je tedy opravdová bomba - všem válečným štváčům, a krvelačným rozeštvávačům navzdory! Směrem k oběma - pánové SPRÁVNĚ!!! Bravo, skvěle! Ukažte těm valkychtivým idiotům, že to jde i jinak! 
A co mne překvapilo také je tým (v rallyové terminologii soutěžící), za který startují .... Chervonenko racing. Komentovat to dál raději nebudu, ale "náš" pan premiér by se měl nad sebou pořádně zamyslet s tím přeléváním peněz tamním směrem....(pravda, trochu mi vrtá hlavou, proč spolujezdec je Yevgen a ne Yevhen, ale vlaječku u jména má Ukrajinskou).
P.S. Mně ty anglosaské přepisy jejich jmen nejdou přes prsty .... proč na nich tak lpí? ....
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama