Ing. Marian Jurečka

  • KDU-ČSL
  • místopředseda vlády
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.12.2014 21:11:00

Souhlasím s názorem Chinaski, že ve víně je pravda i láska

Souhlasím s názorem Chinaski, že ve víně je pravda i láska

Dopis ministra zemědělství Mariana Jurečky hudební skupině Chinaski

Vážení,

dovolte mi, abych vám upřímně poděkoval za váš pohodový song „Víno“, který jste vydali na Vaší nové podzimní desce a který byl úvodní písní seriálu Vinaři.

Touto písní je oslavována Morava a aspekty zemědělství, venkova a konkrétně vinařství. Já sám jsem rodák z Moravy, který má rád moravská vína, naši zem a snaží se podporovat vše, co je české a kvalitní. Souhlasím s vaším názorem, že ve víně je pravda i láska, která někdy mezi lidmi v běžném životě chybí. Píseň vyzdvihuje pospolitost lidí a připomíná jim vnímání toho, co nás v naší zemi spojuje, a v podstatě propaguje české zemědělství.

Dovolte mi vám moc poděkovat za vaši muziku, za výborné koncerty a za to, že rozdáváte lidem dobrou náladu, která je od vás opravdu uvěřitelná. Poprvé jsem byl na vašem koncertě v roce 1999 a od té doby opakovaně. Jsem také muzikant, byť amatérský, ale i tak vím, že dělat hudbu je náročné, nejen pro muzikanty samotné, ale i pro nejbližší okolí. Fandím vám, ať vám to vydrží co nejdéle.

Přeji vám příjemné prožití vánočních svátků, hodně zdraví a božího požehnání nejen do roku 2015.

Marian Jurečka

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama