Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.08.2010 8:39:00

Jak pan ministr vnitra ohodnotí lidský život

Jak pan ministr vnitra ohodnotí lidský život

Jsou výjimky, které nelze zařadit mezi oblasti snižování nákladů, jako například hasiči.

Ano, všichni víme, že naše malá republika je ve svízelné finanční situaci. Každý víme, že pokud nejsou v kase peníze, nedají se nakupovat věci, nedá se investovat, nedají se navyšovat platy.

Jsou ovšem výjimky, které nelze zařadit mezi oblasti snižování nákladů. Pan ministr říká, že hasiči nebudou příští rok investovat do strojního vybavení, či požárních stříkaček. Škrty se dotknou i sborů dobrovolných hasičů. Hasiči prý budou i se starými stroji předvádět divy, věří ministr. A tak bych se ráda zeptala: Pane ministře, jak máte ohodnocen lidský život? Stačí jedno staré porouchané hasičské auto, jeden nefunkční výsuvný žebřík a může dojít k tragédii. Myslíte, pane ministře, že dovedete i Vy předvádět divy a probudit třeba mrtvé dítě? Kde potom budou Vaše ideály? Nemyslíte, že by se měly hledat jiné rezorty pro úspory než právě ten Váš? Býval jste kdysi jeden z nejpřísnějších investigativních žurnalistů. Co byste odpověděl tehdejšímu reportérovi TV Nova? Nechtěla bych se dožít toho, aby šetření za každou cenu ohrozilo životy našich spoluobčanů.

Miloslava Vostrá, místopředsedkyně ÚV KSČM, poslankyně PČR
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama