Ing. Miloslava Vostrá

  • KSČM
  • Braškov
  • zastupitelka obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.11.2021 18:24:07

Co pandemie, budoucí vládo?

 Co pandemie, budoucí vládo?

Chápu, že sestavování vlády není nic jednoduchého. Obzvlášť, když o novém ministerském týmu rozhoduje pět politických subjektů, které spojuje „jen nenávist“ k současnému premiérovi.

Někteří navíc nemají dostatek politických zkušeností a jejich výstupy v médiích zrovna nejsou ukázkou semknutého týmu, který ví, co chce. Řeč je o Pirátech, kteří mnohdy připomínají malé dítě, kterému někdo ( v tomto případě Starostové ), sebere jeho „bábovičky“. To je však problém Petra Fialy, budoucího předsedy vlády, jak se s tím popasuje...  Co mě ale nenechává klidnou, je fakt, že se budoucí vláda zas až tak moc nezajímá o současnou velmi vážnou situaci, kdy nás pandemie opět silně udeřila a ukazuje se, že ani očkování není tou nejsilnější zbraní. Co s tím, pane profesore Fialo? Neměli jste už dávno aktivně jednat s dosluhující Babišovo vládou a představit vaše účinná opatření, jak z toho ven? Pamatuji si, že jako opozice jste měli neustálé výhrady proti krokům současné vlády a zřejmě tedy máte jasný plán, který nám pomůže nespadnout až na samotné dno. Nebo to byly jen silácké řeči, abyste se před volbami zviditelnili?
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama